Fandt 17 kg hash i Ladegårdsparken

Et tip ledte fredag morgen politiet til flere kg hash gemt flere steder i Ladegårdsparken.

I første omgang var politiet taget afsted for, med rettens godkendelse, at ransage et kælderrum i en af boligblokkende i Ladegårdsparken Vest. Det skete efter tip op, at en beboer i boligblokken kunne være besiddelse af ulovlige effekter, men måske også euforiserende stoffer.

I ransagningen deltog en narkohun, som dog ikke reagerede på noget særligt, ved det kælderrum, som man i første omgang havde haft mistanke om, kunne indeholde noget.

Til gengæld fandt narkohunden et nærliggende kælderrum, som tilhørte en anden person, end den oprindeligt mistænkte, mere interessant. Ved den efterfølgende ransagning fandt politiet ca. tre kilo hash gemt derinde.
Dette hashfund medførte efterfølgende en ransagning af bopælen hos en 21-årig mand, der også boede i beboelsesejendommen. Den 21-årige var ikke hjemme, men et vidne blev tilkaldt for at overvære ransagningen, hvor politiet fandt yderligere ca. 14 kilo hash gemt i hans lejlighed.

De i alt ca. 17 kilo hash blev beslaglagt som bevis i sagen, som den 21-årige skulle sigtes for. Politiet ledte efter ham i Holbæk-området, men han var forsvundet fra det sted, hvor politiet forventede, at han skulle opholde sig.

Den 21-årige er via sin forsvarer bekendt med sagen og opfordret til at melde sig selv til politiet med henblik på sigtelse og afhøring til sagen.

Den første og oprindeligt mistænkte var en 29-årig mand, som senere i sin bolig blev fundet i besiddelse af ca. 10 gram hash og en machete, som han blev sigtet for den ulovlige besiddelse af.

Leave a Reply