Efter knivstikkeri: 15-årig har meldt sig – sigtes for grov vold

En 15-årig ung mand som var efterlyst i en sag om grov vold, meldte lørdag aften sig selv til Midt- og Vestsjællands Politi.

Den unge man var mistænkt for at have stukket en 16-årig ung mand fra Holbæk med kniv på Steenstrup Allé torsdag aften og havde været eftersøgt siden. Det var den 15-årige godt selv klarover og havde i mellemtiden kontaktet en forsvarer, som havde opfordret ham til at melde sig hos politiet.

Den 15-årige blev sigtet for grov vold og blev efter en konkret vurdering af sagens omstændigheder løsladt uden fremstilling i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet i sagen, der på et senere tidspunkt vil blive strafferetligt afgjort.

Læs også: 16-årig stukket med kniv og 15-årig misænkes for knivstikkeri

Leave a Reply