Narkobilist havde bilen fuld af tyvekoster

Der var ‘gevinst’ på fuld plade, da en politipatrulje ved middagstid torsdag stoppede en politipatrulje en personbil i et rutinetjek på Omfartsvejen i Holbæk.

Bag rattet sad en 39-årig mand fra Roskilde, som ikke have noget kørekort. Det viste sig dog hurtigt, at det ikke var det eneste, som han havde på samvittigheden, da det viste sig, at han også var påvirket af euforiserende stoffer. Han erkendte, at han havde indtaget kokain tidligere på dagen, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel uden førerret.

Betjentene ransagede bilen efter narko, men fandt igen stoffer. Tilgengæld fandt patruljen i stedet mistænkeligt mange varer fra et byggemarked, som den 39-årige ikke havde en kvittering på, og ikke kunne redegøre for.

Den anholdte mand, blev taget med til en blodprøveudtagelse, og blev efterfølgende taget med til afhøring på politistationen, hvor han erkendte, at han havde stjålet varerne fra Biltema i Holbæk tidligere på dagen. Han blev sigtet for tyveri af i alt 11 varer fra Biltema bl.a. en varmeblæser, en gasgrill, et bådovertræk, en rygetønde, et el-spil, bilpærer og et batteri.

Politiet ransagede den 39-åriges adresse i Roskilde, men fandt ikke yderligere koster. Varerne vil blive genudleveret til forretningen, som efterfølgende vil opgøre det samlede beløb af kosterne, og om de har et erstatningskrav.

Den 39-årige blev løsladt senere på aftenen, men vil høre mere fra politiet i sine mange sager. Bilen havde den 39-årige lånt af en bekendt, som blev sigtet for at udlåne sin bil til en person uden gyldigt kørekort.

Leave a Reply