5. december 2023

Foto: Rolf Larsen.

Foto: Rolf Larsen.
Der er, ifølge politiet, ingen naturlig forklaring på, hvorfor en bil i Ladegårdsparken to gange natten til mandag stod i flammer.

Som vi tidligere har skrevet, måtte brandvæsnet rykke ud to gange til brand i den samme bil på en af boligområdets parkeringspladser. Efter første udrykning kl. 01.27 undersøgte politiet bilen nærmere og det viste sig, at en af bilens ruder var blevet knust. Da der ingen naturlig forklaring var på brandens opståen, behandler politiet branden som mistænkelig.

Klokken 04.40 måtte brandvæsnet igen rykke ud til brand i bilen. Denne gang havde ilden godt fat, og den udbrændte helt.

Der var tale om en Audi A6 stationcar, mørkgrå, årgang 2015, som holdt parkeret ved Ladegårdsparken Øst på parkeringsområde P4.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man har mistanke om, at begge brande var påsatte og hører gerne fra vidner som har bemærket personer omkring den parkerede bil før eller omkring tidspunktet for brandene, eller som i øvrigt har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Bilbrand i Ladegårdsparken