9. juni 2023

Foto: Rigspolitiet.

Lørdag eftermiddag beslaglagde politiet en motorcykel efter den var blevet målt til at køre mindst 105 km/t ad Holbækvej i Mørkøv, hvor den højeste tilladte hastighed på strækningen var 80 km/t.

Det var færdselspolitiet, som i et civilt patruljebil foretog hastighedsmålingen.

Motorcyklisten blev efterfølgende standset, og det viste sig at føreren var en 62-årig mand fra Mørkøv, som ikke ikke kunne fremvise noget kørekort, fordi han i forvejen var frakendt dette. Så udover en sigtelse for at køre for stærkt, blev den 62-årige motorcyklist også sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Ved nærmere undersøgelse af motorcyklen fandt færdselsbetjenten nogle uregelmæssigheder ved den påsatte nummerplade, som viste sig ikke at være den helt ægte nummerplade. Motorcyklen var således ikke indregistreret og uden den lovpligtige ansvarsforsikring, hvilket også udløste nogle sigtelser til den 62-årige fører.

Det viste sig også, at den 62-årige to gange tidligere bare i år var blevet sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Det var således tredje gang, at han blev afsløret i at køre i frakendelsestiden, hvorfor politiet beslaglagde hans motorcykel med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som han vil blive indkaldt til.

Leave a Reply