Tuse vandt over Næstved

Tuse IF’s Sjællandsseriehold fik lørdag besøg af Næstved IF på Tuse Stadion i en både nervepirrende og underholdende kamp.

Tuse var inden kampen lidt i mandskabsmangel, for August Mortensen blev skadet under opvarmningen og Lasse Frendrup var blevet far dagen før. I stedet fandt man fat i Kasper Gyldenkærne, som sprang til og hoppede i fodboldstøvlerne for at hjælpe til.

Gæsterne havde flere gode muligheder for at komme foran i løbet af første halvleg, men det var hjemmeholdet, som kort før pausen fik første scoring, da Mikkel Frederick Larsen modtog bolden fra Frederik Thor og sendte den i Næstveds mål til 1-0.

Mickel Frederik Larsen var også manden, der fire minutter inde i 2. halvleg gjorde det til 2-0 på assist af Jesper Friis Halling.

Tuse havde fint tag på gæsterne, der dog med en halv time tilbage lykkedes at sende bolden i Tuse-målet til 2-1.

Kasper Gyldenkærne blev skiftet ind og få minutter efter leverede han et flot mål til 3-1.

Næstved fik styr på tropperne og lagde massivt pres på Tuse. Heldigvis var Magnus Christoffersen klar i målet og fik lavet to store redninger, inden Næstved i tillægstiden fin reduceret til slutresultatet 3-2.

Leave a Reply