Uorden i taskebutik

Personalet i en taskebutik i Ahlgade bad mandag formiddag politiet om assistance, da et par kunder havde skabt uorden i butikken på grund af mistanke om tyveri.

Politiet kørte hurtigt frem til butikken, hvor en 46-årig kvinde fra Jyderup stadig befandt sig. Hun var faldet til to, men en mandlig kunde, som hun havde været i selskab med, havde forladt butikken.

Kvinden kunne ikke konkret mistænkes for et butikstyveri, så hun blev ikke sigtet for noget, men formanet om god opførsel som kunde i en butik, inden hun forlod stedet.

Politiet ledte efter den mand, som hun havde været sammen med i butikken, men politiet fandt ham ikke umiddelbart. Han kunne heller ikke mistænkes for andet end at have skabt uro i butikken, så politiet foretager sig ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Leave a Reply