Politiet bortviste beruset mand fra sygehuset – sad og drak rødvin

Lægevagten på Holbæk Sygehus bad torsdag aften ved 21.30-tiden politiet om hjælp til at bortvise en mand, der gennem nogen tid havde opholdt sig på stedet uden at skulle ind til lægevagten. Manden fordrev tiden med at drikke rødvin.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 45-årig mand fra Norge, som var påvirket af spiritus og blev taget med til politistationen i Roskilde, inden han måske ville skabe uro og utryghed på sygehusets området.

At man tænkte, han måske ville skabe uro var på baggrund af en episode tidligere på dagen, hvor den 45-årige sidst på eftermiddagen havde været ud at køre i tog ved Mørkøv station, hvor han havde glemt at købe en billet. Derfor havde han fået en kontrolafgift af DSB. Også på dette tidspunkt var han spirituspåvirket og lidt vrangvillig i forhold til samarbejdet med DSB. Politiet havde på det tidspunkt blot bortvist ham fra toget.

Den 45-årige blev på politistationen tilset af en læge, inden han sov rusen ud i detentionen frem til tidligt fredag morgen, hvor han blev løsladt. Han blev ikke sigtet for noget i forbindelse med sit ophold på sygehuset i Holbæk.

Leave a Reply