Kørekortløs mand sigtet for narkokørsel

Torsdag morgen ved 8-tiden standsede en politipatrulje en personbil på Kalundborgvej i udkanten af HOlbæk for at lave en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

Bag rattet sad en 22-årig mand fra Kalundborg, som i forvejen var frakendt førerretten og derfor ikke kunne fremvise noget kørekort for patruljen. Under samtalen med ham vurderede patruljen, at den 22-årige var påvirket af narkotika, så efter en sigtelse for mistanke kørsel i hash-påvirket tilstand i bilen, blev han kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Bilen var ikke ejet af den 22-årige selv, så politiet undersøger nu nærmere, hvordan han har fået adgang til køretøjet trods sin frakendelse af førerretten, når han ikke lovligt kunne være fører.

Leave a Reply