28. marts 2024

Det blev igen til en sejr for Holbæk B&I i forårets anden kamp, da holdet var på besøg hos Køge Nord i Danmarksserien.

Kampen var knap nok fløjtet i gang på Rishøj Stadion af dommer Elvir Hadzidulbic, før Lukas Emil Dahl bragte Holbæk foran 0-1.

To minutter efter udlignede Emilio Rodriguez for hjemmeholdet. Men den stilling stod ikke længe, for tre minutter efter bragte Lukas Emil Dahl igen Holbæk foran til 1-2.

Der var godt gang i den i det første kvarter af kampen.

Efter en halv times spil udbyggede Frederik Nymark Holbæks føring, da han scorede til 1-3.

Køge fik ikke flere mål og med en håndfuld minutter tilbage af kampen, scorede Jannik Skov Hansen på straffespark og Holbæk vandt dermed kampen 1-4.

Næste kamp spilles på lørdag d. 9. april. Modstanderen er KFUM og kampen spilles kl. 11.30 i Holbæk Sportsby.