Stor politiudrykning: Hørte skud ved sygehuset

Politiet rykkede ud med flere efter en melding om, at der var hørt affyring af 30-40 skud i området omkring Holbæk Sygehuset.

Politiet modtog anmeldelsen tirsdag aften kl. 22.39.

Lyden af de mulige skud kom muligvis fra Akacievej.

Patruljerne kørte rundt flere forskellige steder, for at lede efter spor. Men politiet fandt hverken sårede personer, patronhylstre eller andet, der kunne forklare årsagen helt præcist som oplyst i anmeldelsen. Til gengæld mødte man flere personer, som også havde hørt lydende. De var dog ale af den opfattelse, at affyring af et fyrværkeribatteri kunne være årsagen.

Efter ca. en times undersøgelser i sagen indstillede politiet den intensive patruljering i byen, da man kom frem til, at der formentlig havde været tale om ulovlig affyring af et fyrværkeribatteri et eller andet sted i byen.

Leave a Reply