Søgte asyl efter ulovligt ophold i Danmark

En udenlandsk mand kunne ikke fremvise hverken opholds- eller arbejdstilladelse, da Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi onsdag gennemførte kontrol af udenlandsk arbejdskraft på en arbejdsplads inden for autobranchen i Holbæk.

Manden kunne heller ikke vise nogle andre identitetspapirer, så han blev anholdt som mistænkt for overtrædelse af udlændingeloven og med henblik på konstatering af hans identitet.

Manden blev efterfølgende identificeret som en 38-årig mand fra Jordan, som blev sigtet for overtrædelse af udlændingeloven på grund af ulovligt ophold i Danmark. Sagen blev straks afgjort, men da politiet forelagde sagen for Udlændingestyrelsen med hensyn til en eventuel udvisning af Danmark fremsatte den 38-årige et ønske om asyl.rk.

Den 38-årige jordaner blev efterfølgende overgivet til asylsagsbehandlingen hos udlændingemyndighederne.

Leave a Reply