24. september 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

Holbæk B&I er ved at bygge et nyt træner set up for klubbens 1. hold.

Med udgangen af 2021 forlod cheftræner Marc Thevis Holbæk B&I for at blive assistent for 2. divisionsklubben Hillerød.

Derfor ser klubben nu på et nyt set up og i den forbindelse har Holbæk B&I hentet Jan Faber, som de seneste fire sæsoner har været cheftræner i Vordingborg IF, hvor han har formået at for klubben op fra serie 1 til Danmarksserien.

Jan Faber vil have det primære ansvar for 1. holdet indtil en ny cheftræner findes. Derefter indgår han i trænertemaet sammen med den kommende træner.

-Vi tager Jan ind i klubben, først fordi han er en fantastisk fyr, men samtidig er han også er person der er faglig dygtig, grundig og som kan samle folk og bidrage til vores nye sportslige set up. Han er en vinder, men han kan bidrage til projektet og så passer han perfekt ind i klubben ud som person. Han kender stort hele truppen, så det er et kæmpe plus, siger Holbæk B&I’s sportschef Morten Rutkjær til klubbens hjemmeside.

Et drømmejob

Jan Faber, der tiltræder sin nye stilling på mandag, kalder det for et drømmejob:

-Efter nogle spændende og lovende samtaler med Morten Rutkjær, var jeg slet ikke i tvivl om, at det ville være et drømmejob at få lov til at være en del af en stolt traditionsklub, som Holbæk i allerhøjeste grad er. Det emmer af fodbold og Holbæk Sportsby har nogle fantastiske rammer. De tiltag der er taget i Holbæk BI med det nye sportslige set up, ramte mig i allerhøjeste grad. Jeg kommer til at være en del at større gruppe, som har en masse erfaring og som jeg kan spare med. Det ser jeg frem til, siger Jan Faber til Holbæk B&I’s hjemmeside.