5. juni 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 56-årig kvindelig bilist fra Gislinge kom søndag aften på afveje.

Kvinden kom kørende ad Højby Hovedgade i Højby og ville svinge til venstre ad Vinkelvej lige efter jernbanevorskæringen blev hun blændet af en modkørende bilist og fejlbedømtesvinget. Hun svingede for skarpt til venstre og bilen endte derfor på togsporet, hvor den sad fast.

Detn 56-årige kvinde kom ikke noget til ved uheldet, men men en patrulje kørte til stedet, hvor den 56-årige blev testet med alkometeret. Resultatet viste, at hun var påvirket over det tilladte, så hun blev anholdt og fik udtaget en blodprøve.

Politiet advarede lokalbanen om uheldet, så togene blev holdt tilbage indtil bilen var fjernet omkring en time senere.

Kvinden blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Leave a Reply