Raketvejr eller regnvejr?

Billede af Free-Photos fra Pixabay


Nytårsaftensdag starter meget våd – men når Dronningen har holdt sin nytårstale og nytårsfejringen for alvor går i gang, ser det ud til at vejret arter sig.

Dagen starter med masser af regn, men i løbet af eftermiddagen holder regnen op og det skulle blive tøvejr aftenen og natten i gennem. Vinden vil være let til jævn, med mulighed for vindstød af frisk til hård vind.

Temperaturen vil hele døgnet ligge på mellem 7 og 9 grader.

Det ser altså ud til at blive en, for årstiden, lun aften med en let til jævn vind og tørvejr. Selvom der vil være skyer, så skulle det nok være muligt at sende raketter til vejrs og fejre det nye år.

Du kan følge den aktuelle vejrsituation på f.eks. www.dmi.dk, www.vejretonline.dk og www.windy.com.

Leave a Reply