29. november 2023

Foto: Politi.dk

En 25-årig mand blev 1. juledag varetægtsfængslet, sigtet for vold mod en 32-årig kvinde.

Politiet modtog anmeldelsen om vold om eftermiddagen juleaftens dag. Kvinden forklarede til politiet, at hun meget tidligt om morgenen var blevet overfaldet i sit hjem af den 25-årige, der er mandlig bekendt til kvinden. I forbindelse med et skænderi havde han slået hende i ansigtet, bidt hende og taget et kvælertag som et led i den vold, han havde udøvet over for hende.

Den 25-årige, der er fra Tølløse, blev efter anmeldelsen anhholdt og sigtet for grov vold mod hans bekendte. Efter afhøring til sagen overnattede han i et arresthus, inden han lørdag, 1, juledag blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav from varetægtsfængsling. Dommeren bestemte, at den 25-årige skulle varetægtsfængsles foreløbigt frem til den 13. januar 2022.