9. juni 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog onsdag kl. 14.55 en anmeldelse om et tricktyveri, som var foregået i SuperBrugsen i Vestergade i Tølløse.

Anmelderen, en 75-årig mand fra Næstved, forklarede politiet, at han ca en time forinden havde været udsat for et tricktyveri, da han handlede i SuperBrugsen. Her havde en mand henvendt sig til den 75-årige og spurgt ind til om en creme var til ansigtet eller hænderne. Kort efter, da den 75-årige stod i kassen for at betale, opdagede han, at hans pung var væk. I pungen lå den ældre herres kort og 300 kr i kontanter.

Manden som kan mistænkes for at stå bag tyveriet beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 35 år, 165 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Iført: Skjortejakke, sorte bukser.

Politiet vil nu gennemgå overvågningen fra butikken i forsøge på at finde frem til den mistænkte. Politiet beder vidner som har set den beskrevne mand, og som kan komme med oplysninger i sagen, om at kontakte politiet på tlf. 114.

Leave a Reply