29. november 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen

Arkivfoto: Rolf Larsen

Sent søndag aften og natten til mandag blev to bilister sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand.

Arkivfoto: Rolf Larsen
Arkivfoto: Rolf Larsen

Sent søndag aften og natten til mandag blev to bilister sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand.

Den første blev standset i en personbil på Skagarakvej kl. 23.49. Der var tale om en 29-årig mand fra Hadsund. En narkometertest viste positiv for hash, så han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og fik udtaget en blodprøve. Det viste sig, at den 29-årige i forvejen var frakendt førerretten og havde flere sager om narkokørsel på samvittigheden.

Politiet venter nu på resultatet af blodprøven, hvorefter den 29-årige bilist kan forvente at høre mere i sin sag, som han kan forvente af få afgjort sammen med flere verserende sager ved et senere retsmøde.

Narkokørsel i lånt bil

Ikke kun bilisten, men også bilejeren er blevet siget efter en 28-årig mand fra Nyborg i nat blev sigtet for narkokørsel.

Den 28-årige blev kl. 01.40 standset i en bil på Borgmestergårdsvej i Holbæk. Han blev anholdt og sigte for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og fik udtaget en blodprøve, til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Bilisten havde ikke gyldig førerret, og blev derfor også sigtet for den forseelse. Bilen han kørte i havde han lånt, så politiet har nu sigtet bilens ejer for at låne sin bil ud til en person, som ikke lovligt kunne føre den.