Limbo på Fair Play

PRfoto.


Onsdag d. 1. december kl. 19.00 får Teatret FAIR PLAY besøg af forestillingen LIMBO skabt af Don Gnus ungdomskompagni Ung Gnu og udvalgt og præsenteret af elever fra Holbæk Drama College, der gerne vil vise andre unge, hvad teatret kan og vil.

Actionfyldt teater
Da bruseren er optaget, finder to drenge pludselig sig selv fanget i en akavet venteposition i hinandens uønskede selskab. Men så melder kedsomheden sig og ventetiden udvikler sig til en hårdhændet kung-fu-limbo mellem at være barn og voksen på samme tid.

LIMBO handler om menneskets naturlige aggression og lysten til eksplosive lege, fantasier om heltemod, New York gangsters, Darth Vader og Han Solo, om grænser og om at krydse dem – og om at finde venskaber og sig selv igennem fysikken.

UNG GNU er DON GNUs nye ungdomsafdeling, der laver fysiske forestillinger i et eksperimenterende format, men med samme kærlige humor, poesi og rå fysik som DON GNU er kendt og elsket for.

På scenen står bl.a. Mads Emil Duelund, der også spiller med i FAIR PLAYs egen forestilling PING PONG.

Info:
LIMBO
Dato: Onsdag. d. 1. december 2021, kl. 19.00
Sted: Teatret FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk.
Billetter koster fra 40-135 kr. og købes via www.fairplay.dk eller via tlf. 59 59 59 88.
Varighed: 40 minutter.
Aldersgrænse: 13 år.

Leave a Reply