20. juli 2024

Foto: Rigspolitiet.

Politiet valgte lørdag eftermiddag at beslaglægge bilen, som en 21-årig mand var kørende i, da han blev standset på Ellegårdsvej i Ugerløse.

Kort før kl. 13.30 fik en politipatrulje øje på en personbil, som tidligere på dagen var blevet anmeldt for at holde på en parkeringsplads og forsynet med nummerplader tilhørende et andet køretøj. Patruljen fik standset bilen. Bag rattet sad en 21-årig mand fra Mørkøv, som ikke havde nogen førerret.

Bilen var rigtig nok forsynet med nummerplader tilhørende et andet køretøj og var derfor hverken registreret eller forsikret. Desuden afslørede en narkometertest, at den 21-årige kunne mistænkes for at være påvirket af cannabis under kørslen. Den 21-årige blev sigtet for de mange overtrædelse af færdselslovgivningen og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Da det var tredje gang på blot to måneder, at den 21-årige blev afsløret i at køre bil uden førerret blev bilen beslaglagt med henblik på senere konfiskation ved et retsmøde, som han senere vil blive indkaldt til.