10. juni 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Tuse IF’s Sjællandsseriehold tog tre point med hjem, da de lørdag var på besøg hos Nordfalsters Forende Boldklubber, NFB.

Jesper Friis Halling stod for alle tre Tuse-scoringer. I den første, som faldt efter 18 minutter spil fik han assist fra August Mogensen.

Med godt fem minutter tilbage af 1. halvleg kom så Hallings anden scoring, der ligesom den tredje scoring blot tre minutter efter, var på assist af Daniel Skov Nielsen. I begge tilfælde headede Halling bolden i mål.

Anden halvleg foregik i et langsommere tempo, selvom Tuse havde et par gode muligheder, så var det hjemmeholdet NFB, som fik halvlegens eneste mål. Det skete i 66. minut, da NFB blev tilkeldt straffespark, som blev vekslet til en scoring til slutresultatet 1-3.

Tuse IF’s næste kamp er også på udebane, når Holdet skal spille mod Taastrup FC på Tåstrup Idrætspark. Det sker på lørdag kl. 12.00.

Leave a Reply