29. november 2023

Foto: Politi.dk

Mandag morgen ved 8-tiden modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra et byggemarked på Spånnebæk i Holbæk om, at der havde været indbrud i et lagerrum og i alt 93 gasflasker var blevet stjålet.

Indbruddet var sket mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen.

Ukendte gerningsmænd havde først lavet et hul i hegnet og herefter opbrudt en dør til et lagerrum, hvorfra gasflaskerne var blevet stjålet. De stjålne gasflasker var både fyldte og tømte og bestod i øvrigt af gasflasker i størrelserne 5 og 10 kg. Herudover var der også stjålet en gasgrill, en haveparasol og en kompressor.

Politiet har lavet forskellige tekniske undersøgelser ved byggemarkedet i et forsøg på at finde spor, der kan identificere den eller de personer, der står bag indbruddet. Politiet formoder, at de stjålne effekter kan være transporteret væk i et køretøj. Derfor vil politiet gerne vil i kontakt med personer, der enten har bemærket usædvanlig aktivitet i området eller bemærket et køretøj til borttransport af tyvekosterne. Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.