20. juli 2024

Foto: Jacob Hahury <a href="https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en">(CC BY-SA 2.0)</a>

Der bliver ingen rockerunderholdning på Club Harlekin i Nygade alligevel.

Foto: Jacob Hahury (CC BY-SA 2.0)

Der bliver ingen rockerunderholdning på Club Harlekin i Nygade alligevel.

Forleden dag skrev vi, at Club Harlekin havde hyret rapperen A’Typisk til at optræde i starten af september. A’Typisk, med det borgerlige navn Amin Kevlar, er fremtrædende medlem af den berygtede rockergruppe, Satudarah MC. Flere af hans sange handler om rockerlivet, ligesom det ikke er pæne ord, han har at sige om politiet i sine tekster.

Udsigten til at Satudarah-rockeren skulle optræde fik en del medieomtale, og nu har ledelsen i Club Harlekin valgt, at aflyse hans optræden.

Det sker, ifølge et opslag på Facebook fra Club Harlekin, på baggrund af en ” dialog samt opfordring fra Holbæk Kommune og politi om at skabe et tryggere natteliv, hvilket vi selvfølgelig altid har og altid vil støtte op omkring”. Opslaget fortsætter: “I den forbindelse kan vi ikke se os selv afholde arrangementet, selvom efterspørgslen har været stor”. Og man skriver “Vi er selvfølgelig kede af at aflyse”.

A’typisk skulle have optrådt lørdag d. 4. september. Men i stedet bliver det Jimilian og Gobs, som indtager Club Harlekin den aften.