24-årig sigtet for narkokørsel i bil med stjålne nummerplader

Torsdag formiddag fik en af politiets patruljer øje på en bil, der var monteret med nummerplader, som var meldt stjålet.

Bilen blev standset på Drusebjergvej i Sandby ved Svinning og bag rattet sad en 24-årig mand fra Kalundborg, som ikke kunne fremvise et kørekort, da han ikke havde førerret. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Straks efter blev den 24-årige også sigtet for mulig narkokørsel i bilen, da han blev skønnet påvirket af narkotika under kørslen.

Nummerpladerne, som jo i første omgang var det, der fik politiet til at standse den 24-årige, var stjålet få dage tidligere fra Kolding, hvor bilejeren havde meldt dem stjålet. Den 24-årige blev derfor også sigte for tyveri af nummerpladerne.

Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han vil høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret, og politiet inddrog de stjålne og nu afmeldte nummerplader for at udlevere dem til Motorstyrelsen.

Leave a Reply