29. maj 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Natten til onsdag standsede politiet en motorcyklist på Absalonsvej i Holbæk, og den sag udløste både sigtelser, en overnatning hos politiet og en tur i retten.

Motorcyklisten blev standset kl. 02.04. Der var tale om en 34-årig kvinde fra Hørve, der dog ikke havde erhvervet sig et motorcykelkørekort, og som heller ikke havde generhvervet sit kørekort til bil efter en tidligere frakendelse for kørsel i påvirket tilstand.

Kvinden var også ved nattens kontrol påvirket af både euforiserende stoffer og spiritus over det tilladte, så hun blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Herefter blev hun taget med til politigården i Roskilde, hvor hun måtte tilbringe natten, da det viste sig, at kvinden var eftersøgt til fogedretten. Hun blev onsdag morgen løsladt, da hun blev fremstillet for fogeden. Når resultatet af blodprøven kommer, kan hun forvente at høre mere fra politiet i sine sager.

Leave a Reply