25. juli 2024

Jørgen Bergen Skov skal være ny politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Københavns Politi.

Rigspolitiet oplyser at Jørgen Bergen Skov er blevet undnævnt som politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

Jørgen Bergen Skov skal være ny politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi. Foto: Københavns Politi.

Rigspolitiet oplyser at Jørgen Bergen Skov er blevet undnævnt som politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den nuværende fungerende politidirektør Lene Sørensen blev hentet til stillingen, da hendes forgænger Sven Larsen i første omgang blev udlånt til Rigspolitiet, og efterfølgende hentet til Forsvarets Efterretningstjeneste som fungerende chef, da daværende chef Lars Findsen blev fritaget for tjeneste.

Glæder sig

Midt- og Vestsjællands Politis nye politidirektør, Jørgen Bergen Skov, har været chefpolitiinspektør i Københavns Politi siden januar 2016.

Han afsluttede Politiets Grunduddannelse i 1989, Politiets Overordnede Lederuddannelse i 2007 og har en master i Public Governance. Efter Politiskolen fulgte en karriere fra politibetjent til chefpolitiinspektør med beredskab og efterforskning i Københavns Politi, efterforskning i PET, Politiområdet, NEC, ledende politiinspektør og linjechef for efterforskning i Københavns Politi. I 2016 blev han chefpolitiinspektør i Københavns Politi.

-Jeg glæder mig til den nye rolle i dansk politi, og ser frem til samarbejdet med politikredsens ledere, personaleorganisationer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Ud over arbejdet rettet mod politikredsens drift og udvikling, glæder jeg mig også meget til samarbejdet med mine nye kolleger i koncernledelsen, udtaler Jørgen Bergen Skov.

Jørgen Bergen Skov tiltræder sin nye stilling pr. 1. august.