1. december 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen

En kvindelig ansat i et forsikringsselskab er sigtet for, at have udleveret fortrolige oplysninger til Bandidos MC i forbindelse med bandekrigen mod Vang-grupperingen.

Arkivfoto: Rolf Larsen

En kvindelig ansat i forsikringsselskabet Købstædernes Forsikring er sigtet for, at have udleveret fortrolige oplysninger til Bandidos MC i forbindelse med bandekrigen mellem Vang-grupperingen og Bandidos MC’s Holbækafdeling Westcity.

Det skriver TV2/Øst.

Kvinden skal bl.a. have udleveret oplysninger om ejerforhold på biler tilhørende medlemmer af Vang-grupperingen.

Under konflikten blev der begået flere overfald med bl.a. økser, knive og jernstænger, ligesom der var skudepisoder og der blev kastest en hjemmelavet brandbombe og en håndgranat mod Bandidos MC Westcitys daværende klubhus i Østerstræde. Konflikten kulminerede med skuddrabet på 18-årige Zobair Saidi den 28. april 2019. To mænd er blevet idømt livstid for drabet, ligesom en kvinde og en mand er blevet idømt henholdsvis et års fængsel og 12 års fængsel for at have hjulpet med at lokke Zobair Saidi i en fælde.

Den kvindelige forsikringsansatte er blevet sigtet for overtrædelse af databeskyttelsesloven, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2/Øst.