Knive gemt i busk – 16-årig sigtet i sagen

En 16-årig fyr fra Holbæk er blevet sigtet for overtrædelse af knivloven efter politiet tirsdag eftermiddag fandt to knive i et busk på Ahlgade i Holbæk.

Klokken 15.00 fik politiet en anmeldelse om, at flere mænd opholdt sig bag en forretning på Ahlgade, og deres tilstedeværelse blev anset som utryghedsskabende. En patrulje blev sendt til stedet, hvor betjentene fik kontakt til fire unge fyre på 16, 16 og 18 år fra Holbæk og en 15-årig fyr fra Svinninge.

Politiet fik oplysninger om de unge mænds gøren og laden på stedet, hvilket medførte, at politiet fandt to køkkenknive gemt i en busk lige ved siden af det sted, hvor de opholdt sig.

Politiet mistænkte den ene af de 16-årige for at være ham, der havde været i besiddelse af knivene og forsøgt at gemme dem i forbindelse med politiets ankomst til stedet. Han blev derfor kortvarigt anholdt i forbindelse med sigtelse og afhøring til overtrædelse af knivloven, da man ikke fandt, at han havde et anerkendelsesværdigt formål med besiddelse af knivene i det offentlige rum.

Den 16-årige forældre og de sociale myndigheder blev også underrettet om sagen mod ham, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Leave a Reply