29. maj 2023

(PRfoto)

Sct.Hans er flere steder aflyst i år men ikke på Orø her er der arrangementer flere steder ,man af spisestederne har grillarrangementer og der er også mulighed for at tage Skt. Hansmenuen med hjem.

(PRfoto)

Skt.Hans er flere steder aflyst i år men ikke på Orø her er der arrangementer flere steder ,man af spisestederne har grillarrangementer og der er også mulighed for at tage Skt. Hansmenuen med hjem.

Jazztoget starter sin sommerkøreplan man kører fra Remisen ved Dagli’ Brugsen ved 17-tiden og første stop er Øasen hvor familier med mindre børn, som ikke kan være oppe til det “rigtige” Skt. Hansbål holder Skt. Hans, her er der også fødselsdag, så der spilles både fødselsdagssang, midsommervise samt lidt jazz. Herefter går man over til Forsamlingshuset, hvor man underholder ca en 1/2 time, inden man igen stiger på toget og kører til det varme hjørne ved Bings. Også her spilles lidt inden turen går til campingpladsen hvor årets heks kåres. Årets båltale holdes af SF’s formand Pia Olsen Dyhr. Igen spilles lidt jazz og midsommervisen mens bålet brænder, hvorefter man igen går i remisen.

Jazztoget kører med støtte fra Holbæk Kommuneæ.

Leave a Reply