9. juni 2023

Dansk Folkepartis Søren Espersen er en af de politikere, der reagerer på familiens oplevelser. Foto: Steen Brogaard.

Flere landspolitikere har reageret på den oplevelse, som en familie fra Holbæk havde, da de lørdag besøte Kastrup Havn.

Dansk Folkepartis Søren Espersen er en af de politikere, der reagerer på familiens oplevelser. Foto: Steen Brogaard.

Flere landspolitikere har reageret på den oplevelse, som en familie fra Holbæk havde, da de lørdag var på tur til Kastrup Havn.

Som vi tidligere har skrevet, så oplevede familien, der består af mor, far og to drenge på 3 og 6 år, at en fremmed mand overfusede dem og bl.a. råbte “I er gæster i det her land, hvorfor pisser i ikke af til jeres eget land, mand?”.

Episoden blev optaget med mobiltelefon af familien og efterfølgende lagt på Facebook. Her er den blevet delt mere end 224.000 gange og den har fået tusindvis af kommentarer og delinger.

Også flere politikere, har set videoen og kommenteret den.

Således skriver Socialdemokratiets Udlændinge- og integrationsordfører Rasmus Stoklund på sin twitterprofil: “Urimeligt verbalt racistisk overfald mod denne familie. Hører ingen steder hjemme. Gode tanker til familien og især deres små drenge; jeg er ked af de fik så ubehagelig en oplevelse. De er en del af et stort fællesskab, som står sammen med dem.”

Også Søren Espersen fra Dansk Folkeparti, har kommenteret videoen. På twitter skriver han: “Jeg har set videoen, og sympatiserer med den lille famile, som bestemt ikke har fortjent dén behandling.”.

Medlem af Folketinget for Venstre og rådmand på Frederiksberg, Jan E. Jørgensen kommenterer familiens oplevelse med “Helt urimeligt, at nogen skal udsættes for sådan en opførsel.”

Rasmus Jarlov, der er medlem af Folketinget for Det Konservative Folkeparti har følende kommentar: “Forkastelig opførsel. Stakkels små børn. Modstand mod masseindvandring skal aldrig gøres til noget personligt, hvor man kritiserer den enkelte indvandrer for at være i Danmark. Det er totalt urimeligt og bringer intet godt med sig. Kun ulykkelighed og sorg.”

Læs også:Fremmed mand til familie fra Holbæk: Hvorfor pisser I ikke af til jeres eget land?

Leave a Reply