Fremmed mand til familie fra Holbæk: Hvorfor pisser I ikke af til jeres eget land?

Det havnen her familien var taget på tur til. Foto: skraafoto.kortforsyningen.dk


En familie fra Holbæk oplevede lørdag, at de blev verbalt overfaldet af en fremmed mand, da familien var på tur til Kastrup Havn.

Moderen i familien, Kodes Hamdi, optog episoden med sin mobiltelefon og har efterfølgende skrevet om episoden, som hun oplevede den, på Facebook. Her skriver hun bl.a.:

-En tur til Kastrup havn, blev en tur som mine børn ikke vil glemme foreløbig. Hvorfor? Fordi vi har den hudfarve som vi har. Nogen vil sikkert kommentere ”hvorfor tager du en video og efterlader dine børn på siden”. Jo nu skal du hører hvorfor. Nok er nok! Jeg blev nødt til at ofre et øjeblik for at tage en video, for at vise jer alle sammen, hvor slemt det kan være.

I videoen kan man bl.a. høre den fremmede mand råbe, at de skal rejse hjem og “I er gæster i det her land, hvorfor pisser i ikke af til jeres eget land, mand?” og “Prøv at se på jeres hudfarve, I er gule, mand”. Både Kodes Hamdi og hendes mand skændes højlydt med den fremmede mand, bl.a. råber Kodes Hamdi tilbage, at “Det er mit land, jeg er født her”.

På videoen kan man høre, at Kodes Hamdi gør opmærksom på, at de står med to små børn, til det siger manden: “Jeg vil da skide på hvor gamle de er”.

Familien tilkaldte politiet, som kom frem til stedet.

-Heldigvis var der andre mennesker i nærheden som kom og hjalp. Mine drenge blev budt med ind på en yacht af mennesker som er ligeglade med hudfarve og tro. De sørgede for at mine drenge ikke blev mere traumatiseret, men i stedet for at de fik en god afslutning på denne skandale, skriver Kodes Hamdi på Facebook.

Videoen er i skrivende stund blevet set mere end 224.000 gange og hendes opslag på Facebook har i skrivende stund fået mere end 4000 kommentarer og er blevet delt mere end 5000 gange.

Det er ikke første gang, at Kodes Hamdi gør opmærksom på sine oplevelser. Således fortalte hun sidste sommer til Information om en lignende episode som hun og børnene oplevede på p-pladsen ved Netto i Vig.

Leave a Reply