Demonstration for syriske flygtninge

Grafik: Pixabay.

Onsdag den 19. maj er der demonstration i Holbæk under parolen “Beskyt syrerne i Danmark – Syrien er ikke sikkert”.

Demonstrationen, er en del af en større demonstration, som afholdes i flere byer landet over og som bl.a. er indkaldt af Mellemfolkeligt Samvirke, Amnesty International Danmark, Dansk Flygtningehjælp Ungdom og støttet af Venligboerne, Integrationshuset og Dansk-Kurdisk Kvindeforenign. Den lokale Holbæk-demonstration er indkaldt af Uffe Steen-Nielsen, Ida Aasvang Tømmerholdt og Alternativet Holbæk.

Indkalderne mener bl.a., at Syrien ikke er et sikkert sted, og derfor skal Danmark ikke sende syriske flygtninge tilbage, ligesom Danmark heller ikke skal inddrage flygtningenes opholdstilladelser, med det resultat, at de kan ende i et udrejsecenter på ubestemt tid.

Demonstrationen starter kl. 16.30 ved Havnegrillen Kabyssen og herfra går demonstrationen gennem Ahlgade til Torvet.

Man kan læse mere om demonstrationen på arrangementets facebook-side: https://fb.me/e/102RZ2wm1

Udover i Holbæk demonstreres der bl.a. også i København, Aalborg, Aarhus og Odense.

One comment

Leave a Reply