29. november 2023
Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 23-årig mand fra Holbæk var lørdag aften impliceret i et uheld på Skovvejen ved Bjergsted.

Uheldet skete kl. 22.30 i rundkørslen ved Bjergsted, da en 81-årig mand fra Kalundborg kom kørende med et ti meter langt tov efter sig med en defekt bil bundet fast, styret af en 21-årig mand, også fra Kalundborg. Under kørslen var ratlåsen i den 21-åriges bil blev aktiveret, så hans bil var kørt i grøften på den modsatte side af vejen og stadig med tovet udspændt mellem bilerne. Det så en 23-årig mand fra Holbæk ikke, så han kørte ind i tovet, hvilket bevirkede, at der opstod skade på både den 23-åriges og den 21-åriges biler, så den 21-åriges bil måtte afhentes af et bugseringskøretøj.

Ingen var kommet til skade ved uheldet

Politiet har nu optaget rapport om uheldet, da man har mistanke om, at der var tale om ulovlig slæbning af et køretøj