Politiet søger vidner efter indbrud i varebil

En 18-årig mand fra Holbæk kontaktede politiet klokken 00.55 natten til lørdag og fortalte, at en mandlig cyklist havde tabt en pose med el-værktøj.

Den unge mand kunne fortælle politiet, at han havde bemærket manden køre på på cykel ad Stenhusvej. Under cykelturen, hvor manden medbragte flere poser, tabte cyklisten en pose, som blev efterladt på vejen. Posen viste sig altså, at indeholde el-værktøj.

Via en særlig mærkning kunne værktøjet spores til et firma, der havde en varebil parkeret på Stenhusvej. Det viste sig, at der var blevet begået et indbrud i varebilen, hvorfra værktøjet var blevet stjålet.

Firmaejeren blev kontaktet og fik udleveret værktøjet fra den pose, som cyklisten havde tabt.

Cyklisten fandt politiet imidlertid ikke i området, så nu forsøger politiet at få ham identificeret ud fra følgende signalement: mand, ca. 40 år, ca. 180 cm høj, kraftig af bygning, iført mørk hue og blå jakke. Han kørte på en mørkeblå herrecykel ad Stenhusvej, indtil han forsvandt ad en mindre grussti.

Politiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket cyklisten i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Leave a Reply