Politiet rykkede ud efter anmeldelse om skud

Som vi skrev i nat, rykkede politiet onsdag aften massivt ud til området Riffelhavevej og Skyttens Vej i Holbæk og begge veje blev afspærret.

Det skete efter en 27-årig mand kl. 20.13 anmeldte, at han, mens han var på Dampmøllevej, havde hørt flere lyder, der kunne minde om skud, hvorefter en person flere gange højlydt havde beklaget sig på grund af smerte. Lydene og personens udtalelser kom måske i retningen fra Riffelhavevej og Erik Menveds Vej i nogen afstand fra anmelderens opholdssted.

Området ved Riffelhavevej, Lundemarksvej, Skyttevej, Bøgehaven og Konsul Beyers Alle blev undersøgt af politiet, bl.a. med hundepatrulje for at finde evt. sårede personer eller spor efter skudafgivelse.

Men de mange betjente fandt hverken sårede personer eller spor efter skudafgivelser, ligesom politiet heller ikke fandt vidner eller andre, der havde set eller hørt noget i det pågældende område.

Der der heller ikke var nogen sårede personer, som havde henvendt sig på skadestuen, valgte politeit efter en lille time, at indstille efterforskningen på stedet. Det skete, selvom man ikke fandt årsagen til, det anmelderen havde hørt.

Læs også: Politiet i mystisk aktion i Holbæk.

Leave a Reply