Under tre procent er vaccineret

Arkivfoto: Torsten Simon /Pixabay.

Der er lang vej endnu, før alle borgere i Holbæk Kommune er vaccineret.

Det kan udlede af de seneste tal fra i dag fra Statens Serum Institut, som blev offentliggjort i dag, mandag, kl. 14.00.

Indtil nu er 4.788 af kommunens 71.946 borgere påbegyndt vaccinering, og af dem er 1.950 blevet færdig vaccineret. Det svarer til, at 6,7% af borgerne har fået det første vaccinestik, men 2,7% af kommunens borgere har fået stik nummer to – og dermed er færdigvaccineret.

I løbet af det seneste døgn er 160 personer påbegyndt vaccinen og 3 personer er blevet færdigvaccineret.

På landsplan er 320.905 personer påbegyndt vaccinering, siden vaccineringen begyndte den 27. december sidste år, og af dem er 175.555 færdigvaccineret, svarende til henholdsvis 5,2% og 2,9% af den danske befolkning.

Leave a Reply