Ældre par fandt pakkebud mistænkelig – ville have 1.000 kroner i efterkrav

Onsdag formiddag anmeldte et par i 70’erne, at de netop havde haft besøg af et pakkebud, som forlangt at få 1.000 kroner i efterkrav for pakken. Parret havde dog fattet mistanke til buddet og kontaktede politiet.

Episoden fandt sted ved 10-tiden ved parrets hjem i Vipperød.

På pakkens adresselabel stod der “Efterkrav”, men alligevel var parret skeptiske, da pakkerbuddet ikke medbragte f.eks. dankortterminal til en eventuel betaling.

Parret handlede aldrig på nettet og ventede derfor ikke en pakke, som ifølge pakkebuddet måske indeholdt vitaminpiller. Pakken måtte ikke blive åbnet, hvorfor parret afslog modtagelse af den, så pakkebuddet kørte herefter fra stedet med uden aflevering af pakken.

Det mandlige pakkebud blev beskrevet som:
A: Mand, dansk af udseende, 25-28 år og 180-185 cm høj. Han var almindelig af kropsbygning og havde hvid hudfarve og spids næse. Han talte engelsk og var iført mørk kasket og mørkt tøj. Han kørte i en større, hvid varebil uden firmareklamer.

Politiet kørte til området men fandt hverken pakkebuddet eller varebilen og opfordrer borgerne til at udvise samme skepsis, som parret udviste i forbindelse med den uventede pakkelevering.

Leave a Reply