Kvindelig bilejer slog politibetjent i ansigtet

En 39-årig kvinde blev i nat sigtet for vold mod tjenestemand i forbindelse med en færdselssag.

Episoden fandt sted kort efter klokken halv fire natten til torsdag, da politiet rutinemæssigt standsede en bil ved ved F24 tankstationen på Kalundborgvej ved Tuse.
Bag rattet sad en 30-årig mand fra Odsherred, uden fast bopæl. Manden var frakendt førerretten, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Bilens ejer, en 39-årig kvinde fra Nørre Asmindrup, var med som passager i bilen, men var påvirket af spiritus, så hverken hun, eller to øvrige passagerer kunne lovligt føre bilen. Patruljen besluttede derfor at bruge reglen om nødret og inddrage bilnøglen, for at forhindre at nogen blev fristet til at køre bilen hjem midt om natten.

Men den kvindelige bilejer var ikke tilfreds med betjentenes beslutning og hun nægtede at udlevere bilnøglen. Efter flere gange, at have bedt kvinden udlevere bilnøglerne villle en kvindelig betjent tage nøglen fra den 39-årige, men hun satte sig til modværge. Den kvindelige betjent blev ramt af slag i ansigtet af den 39-årige, som, ifølge politiet, var ophidset og udadreagerende.

Betjentene anholdt herefter den 39-årige, som blev sigtet for vold mod tjenestemand. Hun blev taget med til politistationen til afhøring og afrusning i detentionen. Betjenten kom ikke til skade ved episoden.

Den 39-årig blev løsladt torsdag formiddag efter endt afhøring og sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen. De sigtede vil senere høre mere fra politiet i deres sager.

Denne artikel er publiceret den 21. januar 2021 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply