Mand sigtet for flere indbrud – anholdt med dametrusser og perleørering

Kort før klokken et natten til onsdag anholdt en af politiets hundepatruljer en mand og sigtede ham for flere indbrud i Knabstrup.

Hundepatruljen fik øje på manden, da han kom gående ad Skolevej i Knabstrup med en slukket lommelygte i hånden. De bemærkede især, at der fra mandens ene bukselomme stak et koben op, og at hans bukser var våde fra knæet og ned, som indikerede, at han havde gået igennem højt græs eller beplantning.

Betjentene tog kontakt til manden, en 48-årig mand fra Skovlunde, som ikke havde en plausibel grund til, hvorfor han gik der midt om natten. Han blev anholdt og sigtet for indbrud. Da han blev visiteret fandt politiet et par dametrusser, to JBL højtalere og en ørering med perle, som politiet mistænkte var tyvekoster fra indbrud. Tingene blev derfor beslaglagt til nærmere undersøgelse.

Patruljen søgte med politihunden i retning af det sted, hvor den mistænkte var kommet fra. Hunden markerede ved fem forskellige adresser på Skolevej, hvor der var frisk fært. Politiet fandt ikke umiddelbart villaerne opbrudt.

Den 48-årige blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling.

Politiet kendte ikke den 48-årige for tidligere sager om berigelseskriminalitet, og anklagemyndigheden fandt ikke grundlag for at fremstille den anholdte i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han blev derfor løsladt onsdag morgen, men er fortsat sigtet i sagen og kan forvente at høre mere fra politiet.

Denne artikel er publiceret den 20. januar 2021 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply