Læserbrev: Ren Natur er det rene win win win

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Ren Natur er det rene win win win

Alle er enige om, at vi skal have en renere natur. Det er ligeledes noget der ligger Venstre stærkt på sinde, og hvis man kan gøre det billigt og støtte frivillige er det ren win win. Venstre vil derfor på det først kommende Klima- Miljøudvalgsmøde og Kultur-Fritidsudvalgsmøde fremsætte forslag om at deltage i konceptet Ren Natur. Ren Natur er et koncept som har eksisteret siden 2018 og i dag deltager 34 kommuner i samarbejdet. For 20.000 kr. om året, får kommunen 15 ruter hvor der indsamles henkastet affald. Ruterne tildeles til foreninger som får betaling af private sponsorer. Dette hjælper naturen, foreningerne og de private sponsorer, det er derfor det rene win win win. Og det kan alle vel støtte op omkring?

Rasmus Brandstrup Larsen
Kommunalbestyrelsesmedlem i Holbæk Kommune for Venstre.

Denne artikel er publiceret den 17. januar 2021 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply