Borgmesterens far vil i Regionsrådet

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansens far, Kaj Erik Hansen, er den ene af to lokale socialdemokratiske regionsråds-kandidater. PRfoto.


Socialdemokratiet har i den forgangne uge afholdt ekstraordinært repræsentantskab, hvor man fandt to kandidater til næste års Regionsrådsvalg.

Ved valget i 2017 opnåede Socialdemokratiet for første gang i flere år, at få valgt ikke bare én men to repræsentanter for Holbæk Kommune. Det ønsker partiet at gøre igen og ved valget i 2021 stiller Socialdemokratiet i Holbæk Kommune med de to lokale kandidater Trine Birk Andersen og Kaj Erik Hansen.

Trine Birk Andersen bor til dagligt i Tølløse med hendes mand og børn. Hun arbejder til dagligt i Bakkehuset, børne og unge psykiatrien i Roskilde. Hun blev i 2017 valgt til Regionsrådet og sidder som formand for Det nære sundhedsvæsen.

Kaj Erik Hansen bor i Holbæk øst sammen med sin kone Conny, deres plejebarn Mathias og så er han far til Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen. Kaj Erik er nyopstillet til regionen, men er kendt i bybilledet både i Holbæk by og i flere af kommunens lokalområder. Han har nemlig i mange år arbejdet med kommunens unge som SSP-konsulent.

Trine Birk Andersen sidder i Regionsrådet for Socialdemokratiet – og hun er kandidat igen til næste år. PRfoto.

Denne artikel er publiceret den 6. december 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply