21-årig på sygehuset efter alvorligt færdselsuheld

En 21-årig mand fra Holbæk måtte torsdag morgen tur på skadestuen efter et voldsomt færdselsuheld.

Uheldet skete kl. 6.50, da en 21-årige mand kom kørende ad Rute 225 Odsherredvej mellem Vig og Svinninge i Odsherred. Den 21-årige mestede herredømmet over bilen i et sving og kom over i den modkørende vejbane, hvor den kolliderede med en mindre varebil.

Ved kollisionen blev motoren af den ene af bilerne revet ud.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor begge bilister var vågne, men redningspersonalet meldte, at der var risiko for alvorlig personskade.

Den 21-årige var fastklemt og blev klippet fri af sin bil.

Begge bilister, en 21-årig mand fra Holbæk, som var fører af personbilen og en 49-årig mand fra Vig, som kørte i varebilen, blev bragt til sygehuset til undersøgelse. Bilerne var kraftigt deformerede efter kollisionen.

Politiet afspærrede vejen og tilkaldte en bilinspektør, som skulle undersøge uheldsstedet. En af bilerne var som følge af sammenstødet landet oven på et el-skab, så politiet tilkaldte el-selskabet, som sikrede el-linstallationen.

Trafikken blev ledt uden om uheldsstedet med skiltevogne, så køen på rute 225 blev afviklet. Omkring kl. 09.42 var undersøgelserne på stedet afsluttet, og vejen var ryddet op og kunne genåbnes.

Senere på dagen fik politiet en opdatering på tilstanden af de to parter i uheldet, som begge var sluppet meget heldigt fra det alvorlige sammenstød. Ingen af de to mænd havde pådraget sig alvorlige skader og var blevet udskrevet fra sygehuset samme dag.

Leave a Reply