18. april 2024

Foto: Rigspolitiet.

En 53-årig mand fra Holbæk blev lørdag over middag overfaldet helt umotiveret af en kvinde på Roskilde Station.

Politiet kørte til Roskilde Station efter en anmeldelse om uorden på en af stationens perroner. En udadreagerende kvinde var blev tilbageholdt og blev overgivet til politiet. Der var tale om en 29-årig kvinde fra Risskov, som blev vurderet til at være både ophidset og lettere uligevægtig.

På stedet var også en 53-årig mand fra Holbæk, som oplyste at være blevet overfaldet helt umotiveret af den tilbageholdte kvinde, som pludselig havde skubbet ham hårdt foran et tog, som var ved at forlade stationen. Kvinden havde derefter fortsat med at slå ham, ligesom hun havde spyttet på ham.

Kvinden blev anholdt og sigtet for vold mod den 53-årige, som slap uden behandlingskrævende skader fra overfaldet, men hans briller gik i stykker.

Den 29-årige kvinde blev afhørt til sagen, hvorunder det kom frem, at hun havde forvekslet offeret med en anden mand, som hun ikke havde et godt forhold til længere. Hun blev løsladt efter endt efterforskning, men kan dog forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.