Web-TV: Her er kun tale om en omfordeling

Formand for Udvalget Kultur og fritid i Holbæk, Ole Hansen (A), fortæller læserne hvorfor man giver Sidesporet 45.000 kr årligt de næste tre år, og tager disse penge fra kommunens egen kulturskole og kulturhuse. Foto: Ole brockdorff .

Holbaekonline.dk har talt med formanden for Udvalget for Kultur og Fritid om udvalgets ekstrabevilling på 45.000 kroner til Sidesporet.

Ved et møde i Udvalget for Kultur og Fritid tidligere på måneden besluttede man at give et årligt ekstratilskud til “Sidesporet” på 45.000 kr i tre år. Det burde ikke være noget der kunne påkalde sig pressens opmærksomhed, når man tænker på, at udvalget har et årligt budget på knap 10 millioner kroner. Når budgettet er så stort undrer det os her på Holbaekonline.dk og også flere af vore læsere at de ekstra 45.000 kr skal tages fra kommunens egen Kulturskole, der udover at tilbyde børn og unge undervisning inden for musik og billedkunst, også driver de kommunale kulturhuse som f.eks. Musikhus Elværket. Hvorfor kunne man ikke finde de 45.000 kr et andet sted i udvalgets pengekasse, f.eks i de mange penge kommunen deler ud med rund hold til sporten?

Se videoen med interviewet med Ole Hansen(A), som er formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

En kommentar

 • Sam Finkelstein

  Ole Hansen stod som kandidat for S til kommunalvalget 2017 for eksklusion og dermed udelukkelse fra deltagelse i vælgermøde for 2 godkendte og opstillede kandidater fra lokallisten Nyt Holbæk og for Retsforbundet da han til vælgermøde i Tølløse Nov.2017 udelukkede 2 andre opstillede byrådkandidater fra deltagelse i vælgermødet. Ingen af de partier både Retsforbundet og Lokallisten Nyt Holbæk var i valgforbund med: Enhedslisten Alternativet, eller SF sagde fra og det gjorde borgmesterkandidaten fra S – den nuværende borgmester heller ikke. Ole Hansen er ikke ligefrem demokrat.
  Men det er jo Holbæk så den slags er udbredt – tidligere blev den forhenværende formand for DA Danske arbedsgiverforening og den regionale mediebaron anvendt som ordstyrer til afsluttende vælgermøde på Elværket i Holbæk hvor byrådskandidat fra Venstre med logo på jakken fungerede som mikrofonholder.

  Der er en række kommunale aktører der på trods af det faktum at skatteyderne i Holbæk kommune HAR betalt for anvendelsen af kulturmodul fra Kultunaut.dk som anvendes på “Oplev Holbæk” – der opfinder deres egne “unikke” kulturkalendere – og det betyder så at både borgere og udefra kommende turister skal navigere rundt i en underskov af kommunale “kulturkalendere”.
  Ole Hansen er formand for udvalget Kultur og fritid – og har dermed det politisk ansvar for at det finder sted.
  Og så er der i sædvanlig Holbæk-stil en del aktører i Holbæk der forgyldes og som går igen og igen og.. ligesom det ikke ligefrem er det store kandidatfelt der indhentes til samtaler når der opslås kulturjob i Holbæk kommune.

  Kigger på man/k på hele UngHolbæk området har det ligget i koma gennem mange år – det er borgmesteren orienteret om i lang skrivelse og hjemmesiden er flere årtier bagude.Men er det ens venner og partikammerater der arbejder der – såe’…

Leave a Reply