Færgepassagerer huskede mundbind

Også de socialdemokratiske medlemmer af byrådet, Ole Hansen, Charlotte Nielsen, Susanne Utoft og Lars Qvist, var iført mundbind på sejlturen.

Også de socialdemokratiske medlemmer af kommunalbestyrelsen, Ole Hansen, Charlotte Nielsen, Susanne Utoft og Lars Qvist, var iført mundbind på sejlturen. Foto: Jesper von Staffeldt.


Budskabet om at (næsten) alle skal have mundbind eller visir på i offentlige transportmidler har passagerne taget til sig – også på Orøfærgen.

Da Holbaekonline.dk var med færgen fra Holbæk kl. 11.30 kunne Deres udsendte medarbejder således konstatere, at kravet blev efterlevet.

Inde i bilerne havde man dog ikke mundbind på, men det kræver loven heller ikke. Og færgens servicepersonale var udstyret med professionelle visirer.

Deres udsendte bruger normalt visir, men jeg prøvede under overfarten et mundbind, og det var ikke specielt rart at have på i varmen, især ikke når man som jeg var stoppet lidt i næsen p.g.a høfeber.

Så fremover vil jeg holde mig til mit visir, som i modsætning til et mundbind dækker hele ansigtet.

Med ombord på færgen var en række medlemmer af den lokale socialdemokratiske vælgerforening, som skulle til årsmøde på Orø Camping. De var selvfølgelig også korrekt iført mundbind.

Læs også: Nu skal du bruge mundbind i offetnlig transport

Leave a Reply