Coop tester ny supermarkedskæde i Tølløse

For godt seks år siden åbnede Fakta på Industrivej i Tølløse – nu laver Coop butikken om til det nye supermarkedkoncet ”Coop 365”.

“Coop 365” er et et nyt format, som, ifølge Coop, placerer sig mellem discountbutik og kvalitetssupermarked.

Kæden hedder Coop 365, fordi man skal kunne handle der alle årets dage, og fordi det lægger sig op Coops varemærke for ansvarlige varer: “365”. Farven på testbutikkerne er grøn, som skal være et klart signal om den grønne linje, Coop 365 vil forfølge: Mere økologi og 10 pct. bonus på frugt og grønt.

Butikken i Tølløse er en ud af 13 butikker rundt om i landet, hvor det nye format afprøves. Om de nye testbutikker bliver en egentlig kæde, vil der blive taget stilling til i begyndelsen af 2021.

Fakta-butikken i Tølløse har også været “prøvekanin” i forbindelse med “Coop hverdag”.

– Vi har testet en række elementer under navnet Coop Hverdag en håndfuld steder. Baseret på bl.a. erfaringer derfra, har vi videreudviklet det til Coop 365. Nu vil vi bruge de kommende fire måneder til at høre kundernes reaktioner i de forskellige byer, hvor testbutikkerne åbner, rette til og vurdere, om vi har grundlaget for fremtidens lavprissupermarked, siger direktør John Hornbech Christensen, der har ansvaret for projektet.

Den nye “Coop 365” butik åbner torsdag den 3. september.

Denne artikel er publiceret den 22. august 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply