Fandt skunklaboratorium i Ugerløse

En mistanke holdt stik, da politiet torsdag formiddag kiggede nærmere på et lagerlokale i Ugerløse-området.

Mistanken gik på, at der var etableret et skunklaboratorium på stedet og da politiet ransagede lagerlokalet fandt blev der fundet flere plantekasser med cannabisplanter, som blev beslaglagt som bevis i sagen.

Efterfølgende foretog politiet anholdelse af en 19-årig mand fra Vallensbæk, som blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, idet politiet mistænkte ham for dyrkningen af planterne med henblik videresalg.

Den 19-årige blev løsladt efter afhøring til sagen, som han senere vil høre nærmere til, når sagen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 21. august 2020 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply