Rockbæks bestyrelse har konstitueret sig med et gammelkendt ansigt

Jonas Petersen er igen med i Rockbæks bestyrelse. Foto: Foreningen Rockbæk.


Foreningen Rockbæk holdt forleden ordinær generalforsamling – flere måneder senere end planlagt.

På grund af Coronanedlukningens forsamlingsforbud måtte Rockbæk, som så mange andre foreninger, udsætte den ordinære generalforsamling, som skulle være afholdt i marts.

Nu er den afholdt og i den forbindelse var der en enkelt udskiftning i bestyrelsen. Jan Rud Petersen, som var en af idemændene bag Rockbæk og har siddet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i 2015, har valgt at træde ud af bestyrelsen. Det giver til gengæld gensyn med et kendt ansigt, Jonas Petersen, efter et par års pause fra Rockbæk bestyrelsen nu er frisk på igen, at tage en tørn. Jonas har en stor erfaring med afvikling større arrangementer da han er en af drivkræfterne bag Rockbæk, Jonas er tidligere festivalleder ved Skvulp og han er også kendt af mange fra de år hvor han stod i spidsen for Holbæk Byforum.

Udover Jonas Petersen består Rockbæks bestyrelse af formand Jørn Hedemand, næstformand Kenneth Nybjerg-Kaster, kasserer Christian Grydholt Jørgensen, Carsten Parsow, Heidi Larsen samt suppleant Bjarke Hedberg.

Rockbæk og fremtiden

Som meldt ud tidligere på året aflyste Rockbæk deres arrangement i 2020. Vedrørende 2021 afventer vi nu nogle rammer og vilkår fra regeringen, som forhåbentligt vil gøre det muligt at afholde koncerter og festivaler til næste år.

Som sundhedssituationen er nu, skal der noget af et mirakel til for at Rockbæk igen kan vende tilbage til det Rockbæk står for, nemlig at skabe ekstraordinære oplevelser i Holbæk. som tiltrækker tusindvis af gæster fra nær og fjern.

Vi ved, at der i branchen bliver arbejdet på nogle løsninger for 2021 med visitering og registrering af gæster med Corona pas og temperaturmåling ved indgangene. Derudover er branchen eksperter i Crowd Management og vi har set hvordan Superligaen i Danmark har formået at arrangere fodboldkampe med
flere tusinde tilskuere med afstand og siddepladser i små områder/lommer med stor succes og uden smittespredning.

-Vi har ikke de store forventninger til 2021 og det bliver måske tidligst i 2022, hvor vi igen kan vende tilbage med fuld styrke. Vi håber stadig, at det lykkes næste år. Hvis det sker, er Rockbæk klar, udtaler Jørn Hedemand.

Til generalforsamlingen kom der en masse gode forslag til nogle anderledes arrangementer, som bestyrelsen nu vil kigge på og arbejde videre med. Udover at Rockbæk følger sundhedssituationen tæt og arbejder på alternative muligheder, skal Rockbæk i gang med at implementere den nye strategi & vision.

Foreningen er også i gang med at finde nye partnere til Rockbæk udenfor koncerterne. Vi har et stort netværk, som bakker op om foreningen. Dette er vi i gang med at udbygge og med dette arbejde forventer vi at komme ud med et overskud i 2020.

Leave a Reply