Kvinde fundet død på Orø

Kvinde er fundet død på Orø under omstændigheder, som politiet undersøger nærmere.

Politiet undersøger fundet af en død kvinde på Orø nærmere og foretager forskellige efterforskningsskridt i den anledning.

Politiet er i øjeblikket på stedet og har fundet en død kvinde på adressen. Kvinden er ikke endeligt identificeret.

-Vi er i gang med at undersøge findestedet og fastlægge den afdødes identitet. Det er dog politiets formodning, at der er tale om husets beboer. Kvinden har tilsyneladende ligget død på adressen i nogen tid, og der er nogle omstændigheder, der gør, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan udelukke, at der er sket en forbrydelse. Vi er derfor er vi i gang med at undersøge forholdene nærmere, lave forhøringer i området og foretage kriminaltekniske undersøgelser på findestedet, udtaler vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der leder efterforskningen.

Leave a Reply