Opera på Orø

Det er ikke hver dag man høre operatoner på Isefjordens perle, men det kunne de ca 25 tilhørere som søndag var mødt op på Pilegården i Salvig på Orø.

Det var duoen Schmidt & Raft man kunne lytte til i Guds fri natur, og heldigvis viste vejret sig fra sin bedste side. Bag navnet skjuler sig mezzosopran Stina Schmidt som både gør det i opera og som kirkesanger og Christina Raft ved klaveret, men som desuden også er uddannet som organist. Førstnævnte kommer fra Køge og sidstnævnte slår sine strenge i det nordligste helt præcis Borsholm ved Hornbæk.

Ros til ejerne af Pilegården, for så flot et arrangement. Der kan sikkert være plads af flere af den slags arrangementer på Orø, et arrangement hvor flertallet af tilhørere enten var udenøs eller sommerhusgæster. Blandt tilhørerne var de to ejere af Hegnegården, som måske kunne blive inspireret til at arrangere en koncert i Hegnegårdens smukke omgivelser, mens solen stadig titter ned.

Leave a Reply